Welkom op de website van Jet & Erik. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Jet en Erik zijn namelijk al 868 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Jet of Erik? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

Jet
02-09-2017
Erik
We're getting married!
Ons verhaal
Programma Informatie
Praktische Informatie
Stichting Voor Sara
Contact Informatie en adressen
Nieuws
Fotoboeken
Gastenboek
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 14348
pagina's bekeken: 16880
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaalDe vraag 'Hoe lang kennen jullie elkaar' geeft nogal eens vreemde gezichten. Want wij kennen elkaar al sinds begin 2005. Na een kortstondige 'verkering' bleek echter de afstand tussen Dordrecht (Erik) en Maastricht (Jet) net iets te groot. Daarbij had Jet zich net als eerstejaars gestort in het studentenleven en was Erik op dat moment aan het afstuderen.

Na elkaar tussendoor weleens tegen te zijn gekomen sprong de vonk weer over op in November 2013. Volledig onverwacht was er weer contact welke nu is uitgegroeid tot een sterke relatie met als hoogtepunt het huwelijk
.